Για πολλούς το καλύτερο Γαλλικό στρείδι που υπάρχει στην αγορά, η οικογένεια GILLARDEU εκτρέφει στρείδια για πάνω από 100 χρόνια. Κρεατώδες, ισορροπημένα αλμυρό με γλυκιά επίγευση. Χαρακτηριστικό τους, το χαραγμένο με laser «G».
Στρείδια από την περιοχή της Βρετάνης, σε σχήμα flat που τελειώνει για 6 μήνες στις όχθες του ποταμού Belon και του δίνει την ιδιαίτερη γεύση του.
Από την περιοχή Cancale της Βρετάνης, τα εισήγαγε στην Αγία Πετρούπολη ο Τσάρος της Ρωσίας ως το καλύτερο συνοδευτικό για βότκα. Γλυκιά και τραγανή επίγευση.
Το μαργαριτάρι της Μεσογείου, από την περιοχή της Σαρδηνίας. Γεύση βαθιά μεσογειακή, με γλυκόπικρη επίγευση αμυγδάλου.
Το καλύτερο πορτογαλικό στρείδι, βρέχεται από νερά ωκεανού, τα οποία μαλακώνουν από τα γλυκά νερά του ποταμού Sado. Άμεση γλυκύτητα με επίγευση αλατισμένης καραμέλας. Πολύ σπάνιο είδος.
Από τα πιο περιζήτητα «reserve» στρείδια στην αγορά, εκτρέφεται στην Ιρλανδία. Ήπια γλυκιά γεύση, όχι πολύ αλμυρό, με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ψίχας.
Εκτρέφεται στην Ιρλανδία, σε συνεργασία με Ιάπωνες ειδικούς. Ήπια γεύση φυκιών, κρεμώδες και έντονο. Από τα σπανιότερα στρείδια.
Γνήσιο γαλλικό χαβιάρι από την περιοχή του Bordeux, από την εταιρεία Sturia, την πρώτη εταιρεία με ιδιόκτητες λίμνες και εργαστήρια παραγωγής χαβιαριού στη Γαλλία.
Χαβιάρι από οξύρρυγχο του είδους OSCIETRA. Το συγκεκριμένο είδος οξύρρυγχου, αναπαράγεται κάθε 7-8 χρόνια, κάνοντας το χαβιάρι του ιδιαίτερα δυσεύρετο.